24 januari 2022

Basisschool loon op Zand is er voor jouw kind!

1 min read
Basisschool Loon op Zand

Ben jij wonend in de omgeving rondom loon op Zand en zoek je een goede basisschool Loon op Zand voor je kind? Dan is De start misschien wel een goede keuze. Deze basisschool is een kleinschalige openbare school die zich bevindt in de Moer, wat grenst aan Loon op Zand.

Lerares

1-op-1 les 

Bij basisschool de start wordt er veel aandacht gegeven aan elk kind waardoor ze optimaal kunnen leren en hun talenten kunnen ontwikkelen. Een van de manieren waarop dit wordt gestimuleerd is door middel van de kleine klassen elk kind op hun eigen niveau en tempo de stof aanbieden. Op deze manier wordt er per leerling anders les gegeven en wordt er optimaal benut gemaakt van de sterkte van elk kind. De persoonlijke begeleiding vinden ze erg belangrijk bij de basisschool de start en als jij dus goede begeleiding wilt en op de markt bent voor een basisschool Loon op Zand is basisschool de straat misschien wel een goede keuze voor jou en je kind. 

Modern en goed 

Basisschool de start is een moderne basisschool die gebruik maakt van technologie. Elke leerling heeft daarom ook een eigen laptop waarop opdrachten worden gemaakt. Hierdoor worden de kinderen goed opgeleid voor de digitale wereld wat in deze tijd erg belangrijk is. De resultaten van de basisschool de start in Loon op Zand zijn erg hoog en er wordt veel aandacht in persoonlijke ontwikkeling gestoken door middel van verschillende leeftijden samen te laten werken.

School laptop