8 december 2021

Dit zijn dé cursussen van 2021!

2 min read
cursus indesign volgen

Het jaar 2021 staat voor de deur. Tijd om eens te kijken naar wat het komende jaar de meest populaire cursussen zullen zijn. Dit jaar zagen we dat vooral cursussen van het softwarepakket Adobe erg in trek waren en dat zal ook in 2021 het geval zijn. Naast de verschillende Adobe-cursussen is er echter nog een aantal cursussen favoriet. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator

De programma’s Adobe InDesign, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator zijn onderdeel van het softwarepakket van Adobe Creative Cloud. Deze programma’s zijn tegenwoordig erg populair, zowel voor zakelijk gebruik als voor privégebruik. Om die reden kiezen mensen er dan ook steeds vaker voor om een cursus te volgen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om Adobe InDesign, Photoshop of Illustrator te leren aan de hand van tutorials of handleidingen op YouTube, maar het volgen van een professionele training of cursus is duidelijk de meest doeltreffende manier om de programma’s onder de knie te krijgen. Je krijgt les van docenten die jarenlange ervaring hebben met het gebruik van de software en zij weten je precies datgene bij te brengen wat je nodig hebt.

Als je interesse hebt in een cursus InDesign, Photoshop of Illustrator, dan heb je de keuze uit verschillende basiscursussen, geavanceerde cursussen en trainingen gericht op specifieke onderdelen. Hier lees je er meer over.

Een website leren maken

Een website maken is gemakkelijker dan ooit en steeds vaker kiezen mensen er dan ook voor om zelf een website te maken, voor hun eigen bedrijf of voor andere doeleinden. Voor het maken van een eigen website kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van een CMS-systeem als WordPress of Shopify. WordPress is een ideaal systeem voor bijvoorbeeld blogs, maar het werkt tegenwoordig ook ideaal als je een portfolio of bedrijfswebsite wilt maken. Shopify is een systeem dat speciaal is ontworpen voor webshops, al kun je met WooCommerce je webshop ook maken in WordPress. Met een cursus WordPress, HTML of bijvoorbeeld PHP leer je hoe je eigen website ontwikkelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *